info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Slide background

22.04.2017 година

Посета на чудотворната икона на Мајка Богородица во Струмица

Slide background

Лето 2017 во Шпанија

Повеќе од 20 хотели

Slide background

1 МАЈ на КРИТ

Цена: 178 еur

Slide background

Незаборавен дочек на 1-ви Мај
БУДВАНСКИ КАРНЕВАЛ
за само 3.600 денари

Slide background

1 МАЈ ВО СОЛУН И СВЕТА ГОРА
по специјална цена од 4.100 денари

Slide background
Slide background
Лето 2017
попуст до 25% за рана уплата
Slide backgroundimage
АКТИВЕН ТУРИЗАМ
Селски тури
image
Планински тури
image
Велосипедски тури
image
Адреналински тури
image
Slide background
Лидо - Венеција - Милано Верона
1 МАЈ 2017
8.800 ден.

INCOMING TOURS

Click on the button Go to.... and check all tours
Go to...

1-ви Мај

29 Apr 2017 - 01 May 2017

Крит

од 10.950 денари (178 еур)
27 Apr 2017 - 01 May 2017
28 Apr 2017 - 01 May 2017
29 Apr 2017 - 01 May 2017

Лето 2017 - Попуст за рана уплата

Погледнете повеќе

Врасна

25% попуст за рана уплата

Скијатос

20% попуст за рана уплата

Полихроно

25% попуст за рана уплата

Платамона

25% попуст за рана уплата

Неа Потидеа

20% попуст за рана уплата

Неа Флогита

20% попуст за рана уплата

Kaлитеа

30% попуст за рана уплата

Ханиоти

25% попуст за рана уплата

Фурка

15% попуст за рана уплата

Афитос

Попуст за рана уплата

Неи Пори – Aronis

25% попуст за рана уплата

Специјална понуда за иселеници

4 ноќевања / 6 дена
3 ноќевања / 6 дена
3 ноќевања / 4 дена

EX YU

од 19.500 ден. (315 еур)
6 ноќевања / 9 дена

Блог за патување

Кала Нера

Прекрасно место од соништата, на секој кој сака одмор за душа. Природата дарувала фасцинант...

Метаморфозис, Ситонија

Природата дарувала фасцинантни предели, прекрасна борова шума која се спушта во синилот...

Метаморфозис, Ситонија

Природата дарувала фасцинантни предели, прекрасна борова шума која се спушта во синилот...

ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

Овие езера се наоѓаат во источна Лика, помеѓу планините Мала Капела и Плешивица, во непосредн...

Најдете пакет-понуда

НАРАЧАЈ ТВОЈА ТУРА

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Опишете ја вашата тура