info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

БОРОВЕЦ ГАРДЕНС 3*

5.0/5 RATING 1 VOTE

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

10 % попуст за резервации до 15.10.2018 и целосно платени до 31.10.2018

 

Цените се дадени во евра. Плаќање во денари 1 € =61.8 ден

Вклучено: ноќевање и користење на внатрешен базен

Конфигурација: Студио, мала кујна, софа – 2 лица, AПП1 (спална соба+дневна&мала кујна) – 2+2, AПП2 (2 спални+дневна&мала кујна) – 4+2

Доплати:

  • Прво дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман – бесплатно
  • Второ дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман плаќа 20 %
  • Возрасен на дополнително легло плаќа 50 %

ЕКСТРА не се комбинира со попустот за рана резервација.

 

БОРОВЕЦ ГАРДЕНС 3*

5.0/5 RATING 1 VOTE

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

10 % попуст за резервации до 15.10.2018 и целосно платени до 31.10.2018

 

Цените се дадени во евра. Плаќање во денари 1 € =61.8 ден

Вклучено: ноќевање и користење на внатрешен базен

Конфигурација: Студио, мала кујна, софа – 2 лица, AПП1 (спална соба+дневна&мала кујна) – 2+2, AПП2 (2 спални+дневна&мала кујна) – 4+2

Доплати:

  • Прво дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман – бесплатно
  • Второ дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман плаќа 20 %
  • Возрасен на дополнително легло плаќа 50 %

ЕКСТРА не се комбинира со попустот за рана резервација.

 

БОРОВЕЦ ГАРДЕНС 3*

5.0/5 RATING 1 VOTE

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

10 % попуст за резервации до 15.10.2018 и целосно платени до 31.10.2018

 

Цените се дадени во евра. Плаќање во денари 1 € =61.8 ден

Вклучено: ноќевање и користење на внатрешен базен

Конфигурација: Студио, мала кујна, софа – 2 лица, AПП1 (спална соба+дневна&мала кујна) – 2+2, AПП2 (2 спални+дневна&мала кујна) – 4+2

Доплати:

  • Прво дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман – бесплатно
  • Второ дете до 11,99 на дополнително легло со 2 возрасни лица, односно со 4 возрасни лица во двоспален апартман плаќа 20 %
  • Возрасен на дополнително легло плаќа 50 %

ЕКСТРА не се комбинира со попустот за рана резервација.