info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Врасна

25% попуст за рана уплата

Скијатос

20% попуст за рана уплата

Полихроно

25% попуст за рана уплата

Платамона

25% попуст за рана уплата

Неа Потидеа

20% попуст за рана уплата

Неа Флогита

20% попуст за рана уплата

Kaлитеа

30% попуст за рана уплата

Ханиоти

25% попуст за рана уплата

Фурка

15% попуст за рана уплата

Афитос

Попуст за рана уплата

Неи Пори – Aronis

25% попуст за рана уплата