info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Кала Нера

Прекрасно место од соништата, на секој кој сака одмор за душа. Природата дарувала фасцинантни предели, планина која се спушта во синилото на тиркизното море , а таму прекрасни плажи, баш како си замислувавте. Ова мирно катче за опуштање, медитерански бисер, во заливот Паг...

Метаморфозис, Ситонија

Природата дарувала фасцинантни предели, прекрасна борова шума која се спушта во синилото на прекрасното тиркизното море, а таму песочни плажи, баш како што си замислувавте. Градче полно со живот, безброј таверни, продавници, сувенирници, бутици, кафе барови, прекрасни пар...