info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Никиана – Vila Porto Fino

25%  “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016 Никиана  е мало рибарско место кое се наоѓа измеѓу главни...
25% попуст за рана уплата

Нидри – Studia Afroditi

- 25% “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016 НИДРИ е најголем и најпознат туристички град кој се наоѓа на...

Катизма – Vila Ionio

25% “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016 АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да...
25% попуст за рана уплата

Агиос Никитас – Spiros Studios

 25% “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016   АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да ја...
25% попуст за рана уплата