info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Лептокарија – Vila Vasilis

-20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2017 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.03.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ...

Лептокарија – Vila Janis

- 20% “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 07.12.2016  - 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016 -...
20% попуст за рана уплата

Паралија – Vila Atina

- 25% “FIRST MINUTE” ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 07.12.2016 - 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016...
25% попуст за рана уплата