info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Скала – RACHONI RESORT

Хотел „RACHONI RESORT “ 3* – Скала Рахони Скала Рахони се наоѓа на 11км западно од Лименас, опкружено со прекрасна природа и природни...

Скала Сортира – Vila Mery

Островот Тасос се наоѓа на североисточна Грција. Тасос е помал остров и има скоро совршена форма на круг. Со обем од околу 100км, опкружен е ...

Лименас – Vila Albatros

ТАСОС: Да се помине одредено време на остров, претставува несекојдневно и убаво искуство. Но велат дека, доколку тоа го направите на најсеверниот...