info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Вилата Афродити е куќа која јаж препорачуваме за гости кои сакаат да уживаат во удобноста на одморот. Апартманите располагаат со комплетно опремена кујна, мини шпорет (со рерна), големи фрижидери со замрзнувач,  даска за пеглање, ТВ ,тоалет.

Локација: Се наоѓа во центарот на Паралија недалеку од црквата, само 80 метри од плажа.

Screenshot 2018-02-04 21.57.09