info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

Објект сместен на само 20 метри од прекрасната широка песочна плажа во Спиле, на 10 метри од појасот на густа борова шума. Вилата располага со студија 2, 3 и 4 лица, кои имаат комплетно опремена кујна, тоалет, балкони, ТВ, Wi-Fi и клима уред. Во близина на вилата се наоѓаат многу ресторани, мини-маркети, а во склоп на објектот е и најстарата и најпознатата продавница за свежа риба во тој регион.

ТЕРМИН : 1/2 стд 1/3 стд 1/4 стд
05.06-10.06 49 € 54 € 59 €
10.06-15.06 59 € 64 € 69 €
15.06-20.06 69 € 74 € 79 €
20.06-25.06 79 € 84 € 89 €
25.06-30.06 89 € 94 € 99 €
30.06-05.07 99 € 104 € 109 €
05.07-10.07 99 € 104 € 109 €
10.07-15.07 99 € 104 € 109 €
15.07-20.07 99 € 104 € 109 €
20.07-25.07 99 € 104 € 109 €
25.07-30.07 99 € 104 € 109 €
30.07-04.08 99 € 104 € 109 €
04.08-09.08 99 € 104 € 109 €
09.08-14.08 99 € 104 € 109 €
14.08-19.08 99 € 104 € 109 €
19.08-24.08 99 € 104 € 109 €
24.08-29.08 89 € 94 € 99 €
29.08-03.09 79 € 84 € 89 €
03.09-08.09 69 € 74 € 79 €
08.09-13.09 59 € 64 € 69 €

ЦЕНИ

 • Се дадени по лице за минимум две платежни лица, за 5 ноќевања/ 6 дена, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 61.8 ден
 • За аранжман со сопствен превоз се одобрува 12€ од вкупната цена по лице.

СМЕСТУВАЊЕ

 • Трето и четврто лице како и деца 2-12 год. бесплатно сместување, плаќа само превоз 12€
 • Користење на клима уред е бесплатно
 • Во студијата можат да се сместат онолку лица колку што има кревети

 

ПОПУСТИ

 • 7% за уплата на два или повеќе поврзани термини
 • 15% за целосна уплата во ФЕВРУАРИ
 • 10% за целосна уплата во МАРТ
 • 5% за целосна уплата во АПРИЛ

Горенаведените попусти не можат да се комбинираат

ПРЕВОЗ

 • Поаѓање од Битола спрема табелата во 06:00 час. враќање во 14:00 час.
 • Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сметувањето каде може да минува автобус
 • Цена за само автобуски превоз на наведените термини изнесува 12€ по лице
 • 5€ доплата за пакет аранжман по лице од Кичево и Прилеп

 

НАПОМЕНА

 • За резервација со попуст, потребна е аконтација од 30% од сумата, додека останатите 70% треба да се доплатат додека е месечниот попуст
 • При промена на име и презиме, број на патници или термини, попустите дадени во дадениот месец нема да важат, односно ќе важат цените во периодот кога ќе се изврши промената
 • Задолжително здравствено и патничко осигурување 180 мкд (за лица до 65 год.) за пакет аранжман