info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

ДУБАИ-5 ноќи

ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

 

Screenshot 2018-01-23 13.50.56 Screenshot 2018-01-23 13.53.20 Screenshot 2018-01-23 13.53.45 Screenshot 2018-01-23 13.53.58

Важна напомена:

 

  • Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници,плаќање исклучиво во денари.

 

  • Плаќање при резервација 100 %,и нема мозжност за откажување,менување на термин или менување на имиња,

 

  • За виза потребен скениран пасош во боја.

 

  • Останатите општи услови на патување на Т.А.Бела Роза и СКТМ важат,освен горенаведеното,