info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100
Времетраење: 12 дена/11 ноќи
Локација: Џенова-Канарски Острови-Џенова
Транспорт: Брод/MSC SPLENDIDA
Цена: од 529 евра
Book Now!
ДЕН ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ТРГНУВАЊЕ
1 ЏЕНОВА-Италија 17:00
2 Барселона-Шпанија 13:00 18:00
3 ПЛОВИДБА
4 Казабланка-Мароко 08:00 22:00
5 ПЛОВИДБА
6 Санта Круз/Тенерифе/Канари-Шпанија 08:00 17:00
7 Фуншал/Мадера-Португалија 09:00 17:00
8 ПЛОВИДБА/td>

9 Малага-Шпанија 08:00 14:00
10 ПЛОВИДБА
11 Чивитавекија/Рим-Италија
12 Џенова-Италија 08:00
ТРГНУВАЊЕ ОД ВЕНЕЦИЈА НА 16 Октомври и 07 Ноември 2015 година
КАБИНА ЦЕНА(евра) по лице за 16.10.2015 ЦЕНА(евра) по лице за 07.11.2015
ВНАТРЕШНИ КАБИНИ
Bella Fantastica 749 евра 529 евра
ПРОЗОРСКИ КАБИНИ
Bella Fantastica 899 евра 599 евра
БАЛКОНСКИ КАБИНИ
Bella Fantastica 1099 679 евра
ПОНУДАТА ВАЖИ ОД 21 МАЈ ДО 5 ЈУНИ 2015 ГОДИНА
ТАКСИ НА ПРИСТАНИШТЕ
(плаќаат и деца)
130 евра
3. и 4. лице во 4-креветна кабина 16.10.2015 179 евра 299 евра
Деца до 18 години со 2 возрасни во кабина(плаќаат само такси на пристаниште) Бесплатно
Доплата за 1-креветна кабина 50% – 180%
Обавезни обуки 8.5 евра
Обуки за деца од 4-14 години 4.25 евра