info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100

РОДОС

 

Hillside Studios  Hotel

ЈУНИ

Ноќи                           10                                10

Пријава                      22.06                           22.06

Одјава                        02.07                           06.07   Hotel

СТУДИО

 

1/2 соба по лице      295                              299

Прво дете од

2,00-11,99                   212                              212

 

Трето лице                 245                              245

 

Студио

со поглед

на море

 

1/2 соба по лице      395                              395

 

 

Прво дете од                         248                              248

2,00-11,99

 

Трето лице                 319                              319

 

ЈУЛИ

 

Ноќи 10 10 10 10 10 10
Пријава 02.07 06.07 12.07 16.07 22.07 26.07
Одјава 12.07 16.07 22.07 26.07 01.08 05.08
СТУДИО
1/2 соба по лице            329 345 345 345 355 365
Прво дете од2,00-11,99  212  212  212  212  212  212
Третолице 245 245 245 245 245 245
Поглед на море
1/2 соба по лице 425 439 439 439 455 469
Прво дете од2,00-11,99 248 248 248 248 248 248
Третолице 319 319 319 319 319 319

 

 

АВГУСТ

 

Ноќи 10 10 10 10 10 10 10
Пријава 01.08 05.08 11.08 15.08 21.08 25.08 31.08
Одјава 11.08 15.08 21.08 25.08 31.08 04.09 10.09
СТУДИО
1/2 соба по лице            375 375 375 375 375 365 345
Прво дете од2,00-11,99 212 212 212 212 212 212 212
Третолице 245 245 245 245 245 245 245
Поглед на море
1/2 соба по лице 485 485 485 485 485 469 445
Прво дете од2,00-11,99 248 248 248 248 248 248 248
Третолице 319 319 319 319 319 319 319

 

 

СЕПТЕМВРИ

Ноќи 10 10 10
Пријава 04.09 10.09 14.09
Одјава 14.09 20.09 24.09
СТУДИО
1/2 соба по лице            345 315 285
Прво дете од2,00-11,99 212 212 212
Третолице 245 245 245
Поглед на море
1/2 соба по лице 439 409 385
Прво дете од2,00-11,99 248 248 248
Третолице 319 319 319

 

 

Villa George

ЈУНИ

 

Ноќи 10 10
Пријава 22.06 26.06
Одјава 02.07 06.07
СТУДИО/ноќевање со појадок
1/2 соба по лице      375 375
Прво дете од2,00-5,99 216 216
Прво дете од6,00-11,99 248 248
Третолице 319 319
СТУДИО/само соба
1/2 соба по лице      305 305
Прво дете од2,00-5,99 180 180
Прво дете од6,00-11,99 212 212
Третолице 245 245

 

 

ЈУЛИ

 

Ноќи 10 10 10 10 10 10
Пријава 02.07 06.07 12.07 16.07 22.07 26.07
Одјава 12.07 16.07 22.07 26.07 01.08 05.08
СТУДИО/ноќевање со појадок
1/2 соба по лице            379 399 425 425 425 449
Прво дете од2,00-5,99 216 216 216 216 216 216
Прво дете од6,00-11,99 248 248 248 248 248 248
Третолице 319 319 319 319 319 319
СТУДИО/само соба
1/2 соба по лице            305 325 355 355 355 375
Прво дете од2,00-5,99 180 180 180 180 180 180
Прво дете од6,00-11,99 212 212 212 212 212 212
Третолице 245 245 245 245 245 245

 

 

АВГУСТ

 

Ноќи 10 10 10 10 10 10 10
Пријава 01.08 05.08 11.08 15.08 21.08 25.08 31.08
Одјава 11.08 15.08 21.08 25.08 31.08 04.09 10.09
СТУДИО/ноќевање со појадок              
1/2 соба по лице            485 485 485 485 485 465 429
Прво дете од2,00-5,99 216 216 216 216 216 216 216
Прво дете од6,00-11,99 248 248 248 248 248 248 248
Третолице 319 319 319 319 319 319 319
СТУДИО/само соба              
1/2 соба по лице            409 409 409 409 409 395 359
Прво дете од2,00-5,99 180 180 180 180 180 180 180
Прво дете од6,00-11,99 212 212 212 212 212 212 212
Третолице 245 245 245 245 245 245 245

 

 

СЕПТЕМВРИ

 

Ноќи 10 10 10
Пријава 04.09 10.09 14.09
Одјава 14.09 20.09 24.09
СТУДИО/ноќевање со појадок      
1/2 соба по лице            425 425 405
Прво дете од2,00-5,99 216 216 216
Прво дете од6,00-11,99 248 248 248
Третолице 319 319 319
СТУДИО/само соба      
1/2 соба по лице            355 355 329
Прво дете од2,00-5,99 180 180 180
Прво дете од6,00-11,99 212 212 212
Третолице 245 245 245

 

 

Цените се изразени по лице и важат за резервација и уплата во износ од 40 % од вкупната цена на аранжманот.

 

Во цената е вклучено:

 

  • Сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга, повратна авионска карта за чартер лет Air Serbia на релација Белград-Родос-Белград, повратен трансфер аеродром-хотел-аеродром, услуги за претставник и водич на српски јазик, трошоци за организацијата на патувањето.

 

Во цената не е вклучено:

 

  • Аеродромски такси во вкупен износ од 38,58 евра (A/P BEG TAXA 15,30 евра, A/P RHO TAXA 22,30 евра). Деца до 5 години не плаќаат A/P RHO TAXA.
  • Доплата за гориво YQ 10 евра по лице, деца до 2 години не плаќаат доплата за гориво. Износот за доплата на гориво е подложен на промени до моментот на заминување.
  • Меѓународно здравствено осигурување, факултативни излети и индивидуални трошоци кои не се наведени во “во цената е вклучено”.
  • Со промена на цената на горивото се менува и износот за доплата на гориво.