info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100
Цена: 5.800 денари

1 ден: 09.03.2018                                          БИТОЛА-САНДАНСКИ

Поаѓање од паркинг пред Спортска сала ” Младост ” во 05:00 часот. По граничните формалности продолжување за Сандански, со попатни паузи. Пристигнување во Сандански во претпладневните часови. Сместување во хотел. Слободно време за разглед на градот, одмор и индивидуални активности. Можност за уживање во затворен базен со термални и лековити води. Ноќевање.

 

2 ден: 10.03.2018                                                 САНДАНСКИ

Појадок. Слободно време за разглед на градот, одмор и индивидуални активности. Можност за уживање во затворен базен со термални и лековити води. Ноќевање.

 

3 ден: 11.03.2018                                          САНДАНСКИ-БИТОЛА

Појадок. После појадокот слободно време за индивидуален разглед и шопинг. Поаѓање за Македонија во попладневните часови. Планирано пристигнување во Битола во вечерните часови.

Крај на програмата.

 

Цена:    5.800 – ден

 

 

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високо-туристички автобус по програмата;
  • Сместување во хотел со 4* на база 2 ноќевања со појадок
  • Организација, подготовка и водство на аранжманот.

 

Во цената НЕ е вклучено:

  • Доплата за вечера = 800 денари од ден по лице

 

 

Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно патување

 

За реализација на аранжманот потребен е минимум 40 патници

За овај аранжман важат општите услови за патување на Балојани Дмц Дооел

.

Напомена: Oрганизаторот го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата