info@balojani.com.mk + 389 47 220 204 +389 75 372 100
Времетраење: 1 ден
Локација: Берово
Транспорт: Автобус
Цена: 650 ден.
Book Now!

1 ден: Битола – Берово – Битола

Поаѓање од Битола во 06.00 часот од пред спортска сала Младост за Берово со попатна посета на винаријата Попова Кула – Демир Капија. После тоа патувањето го продолжуваме према Берово. Пристигнување во Берово во пладневните сати. Посета на Беровското Езеро и манастирот Св. Архангел и Михаил. Посета на хотелот ,,Манастир,, каде што ќе имаме слободно време за кафе. После тоа прошетка низ Берово и слободно време за ручек и индивидуални активности. Враќање во Битола во вечерните сати. Крај на програмата

ЦЕНА: 650.ден

Цената вклучува:
– Превоз со модерен климатизиран туристички автобус по програмата
– организација и водство на аранжманот со лиценциран водич – придружник

Калкулација на база минимум: 45 патници
Важечки дел од аранжманот се и општите услови на патување на Т.А. БАЛОЈАНИ – Битола